Subscribe:

14/1/16

Ens ha visitat la Carme Barbany

El dia de la tertúlia vam tenir una sorpresa molt agradable. Va venir l'autora del llibre, qui millor per fer-nos cinc cèntims sobre l'obra.
La Carme va començar dient que no és una escriptora de novel·la professional. D'ofici és psicòloga i logopeda i  ha escrit i explicat contes per a infants. De fet, la novel·la va ser un encarreg de l'Ajuntament de Granollers i això sí, va estar acompanyada d'un historiador.
"Era com fer un trencaclosques, tens les peces i les has de fer encaixar"- ens deia. També ens va comentar la resposta que ha tingut el llibre i la quantitat de sentiments que ha remogut la seva lectura.
La idea va sorgir d'una detenció i posterior tortura d'uns nois del Vallès. Tot i que la majoria de fets narrats son ficció podem reconèixer en els personatges al veí de l'escala, l'amiga o un familiar. Són gent normal d'aquells anys 60 que l'únic que volien era viure feliços i sense pors de cap mena.

La Carme va estar parlant amb nosaltres gairebé una hora i mitja però ens va passar volant. Tenir tan a prop a l'autora del llibre és tot un luxe!

Us deixo l'enllaç d'una entrevista que li van fer a l'Ara Vallès
 
a la cadira amb jaqueta hi ha la Rosita "la fotògrafa oficial"

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada