Subscribe:

5/6/14

EL CLUB DE LECTURA FA VACANCES

Si, ja ha arribat l'estiu, fa quatre dies que encara dúiem la jaqueta per un "si de cas" i ara l'haurem de canviar per un ventall...
 
El passat dia 3 va ser el darrer dia que ens vam trobar, val a dir que en un lloc magnífic: El Jardí literari.
Al costat del menhir, tot picant unes "pastetes" vam començar a parlar del llibre Flors per a l'Algernon...Un relat de ciència-ficció que parla d'un experiment que per sort, avui encara no és possible.
Els comentaris, com sempre, van ser diversos. Una va dir que se li havia fet massa llarg, que potser hauria estat millor deixar-lo com a relat curt, tal  com ho va fer l'autor en un primer moment.
Totes van coincidir en el final tan trist, comparant-lo amb allò que passa als malalts d'Alzheimer...
En fi, us he de dir que és un llibre diferent (els de ciència-ficció ja solen ser-ho) però val la pena llegir-lo perquè ens farà replantejar moltes coses, la relació amb els pares quan som petits i com ens pot arribar a marcar en la nostra vida, com veiem i tractem als disminuïts psíquics, que no n'hi ha prou amb ser intel·ligent....aquells que anomenem "amics", ho són realment?
 
També vam aprofitar per recomanar algunes lectures d'estiu (+ informació) i recordar-vos que el curs començarà de nou el primer dimarts d'octubre.
 
Que passeu un bon estiu i gaudiu d'aquelles lectures que ens anem guardant per a quan "tingui més temps".
 
Bona lectura!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada