Subscribe:

4/11/10

Jordi Puntí sedueix al club de lectura.

Jordi Puntí ens va acompanyar a la darrera sessió del club de lectura per comentar la seva novel·la Maletes perdudes. Vam podem conèixer com es va gestar la història de la recerca del pare d'aquests quatre germans, vam descobrir com es van anar perfilant els personatges i les seves històries particulars, com s'anaven acostant les unes a les altres des de punts de partida ben llunyans.  Va ser sorprenent que Puntí ens expliqués el doble final del llibre i com es va decidir per un d'ells a mesura que anava escrivint.

La Glòria Arimon, moderadora de la sessió, va fer possible la participació dels assistents, apuntant comentaris i preguntes que denotaven el seu treball del llibre i de l'autor.

Volem agraïr la complicitat de Jordi Puntí, que ens descobrís els processos de creació d'un escriptor, les rutines de treball, com es dibuixen els personatges a voluntat dels qui els ha creat.

La Glòria, també ha deixat les seves impressions escrites al seu bloc. Cliqueu AQUÍ per enllaçar amb el seu bloc.

Us animem a deixar els vostres comentaris al bloc per conèixer les vostres sensacions.

1 comentaris:

Biblioteca Can Mulà ha dit...

Algunes anècdotes i comentaris que va aportar en Jordi Puntí: el secret de l'avi que jugava tan bé a cartes; la idea d'escriure el que fins ara no havia pogut llegir; la perseverança d'arribar a dedicar 7 anys en un projecte; perquè tria un final i no un altre (Fins que el trobi de John Irving); perquè les històries no expliquen la felicitat ( Guerra i pau); el tema dels fills únics, etc... i la frase amb la que va ser capaç de resumir tota la novel·la: la història d'un home que es passa mitja vida movent-se i...(a veure qui la recorda!).
Tots els llibres i autors que va citar els pots trobar a la Biblioteca.

Publica un comentari a l'entrada